Hozzávalók:
38,5 dkg Mester süteményliszt
5,5 ek eritrit (porrá őrölve)
20 dkg puha margarin
kb 1 dl rizstejszín
+ sárgabarack édesítővel és egy kis rizstejszínnel összekeverve – majd összefőzve
Az alapanyagokat jó összedolgozzuk, majd egy szilikon forma aljára tesszük a felét, majd rátesszük a barackokat és a tészta másik felét rámorzsoljuk. Majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
![0705-081](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/0705-081.jpg)
![0705-082](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/0705-082.jpg)
![0705-083](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/0705-083.jpg)
![0705-084](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/0705-084.jpg)
![0705-085](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/0705-085.jpg)
![0705-086](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/0705-086.jpg)