Hozzávalók:
50 dkg Mester házi kenyérliszt
2 kk só
1 cs porélesztő
10 g gluténmentes sörélesztőpehely
3 g bambuszrost
2,5 dkg köles liszt
kb 6 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a vizet, jól kidolgozzuk, majd beledolgozzuk az olajat.
Meleg helyen egy órát kelesztjük, majd kiszedünk belőle adagokat, tenyerünk segítségével formázzuk, majd forró olajba kisütjük.
![34339964-2257973740896221-7624162108313174016-n-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/34339964-2257973740896221-7624162108313174016-n-1.jpg)
![34365046-2257973574229571-434963329614610432-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/34365046-2257973574229571-434963329614610432-n.jpg)
![34462050-2257973634229565-6469450929488789504-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/34462050-2257973634229565-6469450929488789504-n.jpg)
![34462050-2257973670896228-5763530542804893696-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/34462050-2257973670896228-5763530542804893696-n.jpg)
![34585818-2257973710896224-1662344182561243136-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/34585818-2257973710896224-1662344182561243136-n.jpg)