Tegnap ismét Csak a Mentes rendezvény volt. Ismét egy szuper hangulatú nap volt, ahol Annám is velem volt egész nap. A kiállítók közt volt ezúttal a Tündér Tanya, melynek csapatát én is erősítettem. A sok sok péksüti közt most helyet kapott a vegán hamburger is, melyhez nagyon finom vegán sajtszószt, kapros mustárt és barbecue szószt is lehetet kérni . A rendezvényen én is beszereztem olyan termékeket , ami számomra új volt. Annus oda volt a Falatka nevű kis nasikért, illetve a Naturi termékei is nagyon szimpatikusak voltak nekem (ezekből vásároltam is). A Kovács műhelynél pedig nagyon szép kézzel készített dolgokat lehetett vásárolni (érdemes bepillantanotok az oldalára, hisz külön kérésre is készít dolgokat Nóri!). Nagyon tartalmas volt az egész napos workshop is, a főzéstől a sminkelésig mindent átfogott.
Délután volt a nagy palacsinta tesztes workshop, ahol Renivel és Barbival , na meg Annusommal palacsintákat készítettöünk. És ahogy mondják, ahány ház, annyi szokás… Tehát ahányan voltunk, annyi féle palacsintát készítettünk.
Ismét egy nagyon jó kis napon vagyunk túl, és hálás vagyok, hogy egy ilyen szuper és szeretetben gazdag csapat részese lehetek.
Andi és Zoli remélem, hogy még sok sok évig egyöütt dolgozunk <3