Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg Mimen tápióka keményítő
1 cs sütőpor
2 kk só
4 dl víz
+ olaj
+ szezámmag
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük.
Majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.
Majd 4 részre vesszük, és zsemléket formázunk belőle.
Sütőpapíros tepsire tesszük.
Tetejét olajjal vékonyan lekenjük és megszórjuk szezámmaggal.
180 fokos sütőben kb 40 perc alatt megsütjük.
![35746864-2282030005157261-8113034012001304576-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/35746864-2282030005157261-8113034012001304576-n.jpg)
![35844670-2282029878490607-2829811620413177856-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/35844670-2282029878490607-2829811620413177856-n.jpg)
![35855965-2282029738490621-6338674157487652864-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/35855965-2282029738490621-6338674157487652864-n.jpg)
![35927118-2282029811823947-7556470150963134464-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/35927118-2282029811823947-7556470150963134464-n.jpg)