Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
15 dkg Naturbit hajdina liszt (ITT)
15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2,5 dkg utifűmaghéj
2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
só
2 dl Koko Dairy free natúr joghurt
5 dl víz
2 ek citromlé
+ Olaj a kenéshez
+ Naturbit köles liszt a formázáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, és jó alaposan összedolgozzuk. kb 10 percet pihentetjük, majd köles lisztes lapon formázzuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajjal lekenjük, majd bevagdossuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd fogyaszthatjuk.
![39807956-1108261349342969-3587058618630930432-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/39807956-1108261349342969-3587058618630930432-n.jpg)
![39743704-248197706032986-40340935594213376-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/39743704-248197706032986-40340935594213376-n.jpg)
![39581360-294504934716861-5818635729126817792-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/39581360-294504934716861-5818635729126817792-n.jpg)
![39570022-665739753795760-4048685912672960512-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/39570022-665739753795760-4048685912672960512-n.jpg)
![39521969-2133837670223703-1478120455276593152-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/39521969-2133837670223703-1478120455276593152-n.jpg)
![39514670-677237842652833-7102823258344390656-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/39514670-677237842652833-7102823258344390656-n.jpg)