Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
20 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
6 dkg tápióka keményítő
2 kk só
1 cs sütőpor
3,5 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmag őrlemény
0,5 dkg barmbusz rost
3 dkg rizstejszín
5 dkg KOKO Dairy free natúr joghurt
kb 4,7 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ lenmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kidolgozzuk. Majd 4 nagy vagy 6 kisebb rszre osztjuk. zsemlét formázunk belőle, tenyerünkkel lenyomkodjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük , lekenjük olajjal, megszórjuk lenmaggal. 180 fokra előmelegített sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük.
Hozzá zöldség pogácsát készítettem.
![dscn9520](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/dscn9520.jpg)
![dscn9522](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/dscn9522.jpg)
![dscn9523](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/dscn9523.jpg)
![dscn9524](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/dscn9524.jpg)
![dscn9525](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/dscn9525.jpg)