Hozzávalók:
3 db tojás
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
6,5 dkg puha margarin
4,5 dkg rizstejszín
17,5 dkg Mester süteményliszt
+ szőlő
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk.
A sárgáját kikeverjük az édesítővel, margarinnal és rizstejszínnel, majd hozzákeverjük a lisztet, sütőport. Végül beleforgatjuk a tojáshabot.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd tetejére félbe vágott szőlőszemeket teszünk.
180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
![40471650-1428775693891756-464349886695866368-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/40471650-1428775693891756-464349886695866368-n.jpg)
![40506395-292155731372123-6991963112983232512-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/40506395-292155731372123-6991963112983232512-n.jpg)
![40530769-626066264461214-637449824777535488-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/40530769-626066264461214-637449824777535488-n.jpg)