Hozzávalók:

10 dkg Naturbit Barna rizsliszt (ITT)

10 dkg Tápióka keményítő

5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

2 dkg utifűmaghéj

2 dkg útifűmaghéj őrlemény

3 dkg édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

3 dl víz

2 ek citromlé

Töltelék:

1 cs vaníliás pudingpor

kb 6-7 ek barna rizsliszt

ízlés szerint édesítő

4,5 dl kókusztej

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A krémhez a száraz alapanyagokat egy lábasba tesszük, majd felöntjük a kókusztejjel, majd kikeverjük és sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni.

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jól összedolgozzuk.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk. Kb 10 cm – es átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk. Mindegyik közepére teszünk a krémből. Majd két szélét összehajtjuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajjal lekenjük.

180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.