Hozzávalók:
1 cs Mimen szarvacska tészta (ITT)
40 dkg fagyasztott zöldség
1 nagyobb padlizsán
30 dkg laska gomba
só
curry
zöldfűszerek (bazsalikom, szárított metélőhagyma, petrezselyem, kakukkfű)
3 ek olaj
Elkészítés:
A padlizsánt és a gombát megmossuk, majd feldaraboljuk.
Az olajon a padlizsánt megpirítjuk , majd rátesszük a fagyasztott zöldségek, fűszerezzük, végül a gombát, hagyjuk , hogy megpárolójanak, majd hozzáadunk kb 1-2 dl vizet, maj belekeverjük a tésztát, és az egészet puhára főzzük.
![41487126-1917730324977327-2567129526509240320-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/41487126-1917730324977327-2567129526509240320-n.jpg)
![41457303-2047842551943034-3974602043259092992-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/41457303-2047842551943034-3974602043259092992-n.jpg)
![41445133-189657005166740-3819384699730526208-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/09/41445133-189657005166740-3819384699730526208-n.jpg)