Hozzávalók:

20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

5 dkg Naturbit Köles liszt (ITT)

5 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)

1 cs sütőpor

1 dkg útifűmaghéj

1 dkg útifűmaghéj őrlemény (ITT)

2 ek holland kakaópor

4 dkg édesítő (1:4)

kb 3,2 dl víz

2 ek citromlé

Krém:

1 cs kókuszos pudingpor

1 cs vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő

2 dl Schlagcreme natút tejszín

kb 3 dl kókusztej

10 dkg kókuszreszelék

+ mentes csokoládé olvasztva

+ 2 dl Schlagcreme natút tejszín + 1-2 ek kókuszreszelékkel felverve

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan kikeverjük. Két darab piskótát sütünk belőle.

A krémehez a tejszínen kívűl mindent kikeverünk, majd sűrűre főzzük, majd felverjük a tejszínt és belekeverjük.

Ha kihűltek a piskóták, akkor megtöltjük, úgy, hogy a tetejére is maradjon egy kis krém.

Majd legvégül a kókuszos tejszínnel bevonjuk.

Egy éjjelre a hütőbe tesszük, másnap csokival stb.. díszítjük.