Hozzávalók:

16,5 dkg Naturbit hajdina liszt (ITT)

16,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

12 dkg tápióka keményítő

2,5dkg  útifűmaghéj

2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

1 cs sütőpor

3 ek édesítő (1:4)

3 ek citromlé

6 dl víz

+ 15 dkg olvasztott csokoládé+ rizstejszín + 5 ek kakaópor + ízlés szerint édesítő

+ 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcs

+ Barna rizsliszt a nyújtáshozkenéshez

+ olaj a

Elkészítés:

A száraz alapnyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet-. Alaposan összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk, megkenjük a csokis krémmel, majd rászórjuk a gyümölcsöket. Feltekerjük, majd felvágjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.