Hozzávalók:

4 db tojás

22,5 dkg Mester család süteményliszt

2 ek Mester család kakaópor

1 cs sütőpor

2,5 ek édesítő (1:4) (ITT)

Krém:

8 dl kókusztej

2 cs vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő

20 dkg kókuszliszt

1 dl kókusztejszín

15 dkg kókuszreszelék

+ Mester család diabetikus étbevonó

Elkészítés:

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.  A sárgáját kikeverjük az édesítővel, majd hozzáadjuk a lisztet, és sütőport. Kikeverjük, majd beleforgatjuk a habot. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.

A krémhez az összes alapanyagot kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

Ha kihűlt a piskóta , akkor beborítjuk a krémmel, majd olvasztott csokival. Majd hagyjuk teljesen kihűlni.