Hozzávalók:
4 db tojás
22,5 dkg Mester család süteményliszt
2 ek Mester család kakaópor
1 cs sütőpor
2,5 ek édesítő (1:4) (ITT)
Krém:
8 dl kókusztej
2 cs vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
20 dkg kókuszliszt
1 dl kókusztejszín
15 dkg kókuszreszelék
+ Mester család diabetikus étbevonó
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük az édesítővel, majd hozzáadjuk a lisztet, és sütőport. Kikeverjük, majd beleforgatjuk a habot. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.
A krémhez az összes alapanyagot kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha kihűlt a piskóta , akkor beborítjuk a krémmel, majd olvasztott csokival. Majd hagyjuk teljesen kihűlni.