Hozzávalók:
30 dkg Mester család süteményliszt
12,5 dkg margarin
2 ek édesítő (1:4) (ITT)
10 gr Orgran tojáspótló (ITT) + 10 ek víz elkeverve
fahéj
szerecsendió
1 cs sütőpor
2 ek rizstejszín
kb 10 dkg mazsola
Elkészítés:
A mazsolán kívűl mindent egy tálba teszünk, majd jó alaposan összegyúrunk, majd hozzáadjuk a mazsolát és avval is összegyúrjuk. Majd kis gombócokat formázunk, sütőpapíros tepsire tesszük, villával lenyomkodjuk. Majd 180 fokon kb 15 perc alatt megsütjük.
![41899018-459634567777594-7263950154749706240-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/41899018-459634567777594-7263950154749706240-n.jpg)
![41924151-492777404535976-16075968099647488-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/41924151-492777404535976-16075968099647488-n.jpg)
![41965068-654173644954283-504160114656149504-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/41965068-654173644954283-504160114656149504-n.jpg)
![41992187-565540373879053-6973774386046173184-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/41992187-565540373879053-6973774386046173184-n.jpg)
![42059450-660402937661331-1825570862707769344-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42059450-660402937661331-1825570862707769344-n.jpg)