Hozzávalók:

10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

10 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)

4 ek édesítő

1 cs sütőpor

1,5 dkg útifűmaghéj

1,5 dkg Naturbit útifűmaghéj őtlemény (ITT)

3 dkg Holland kakaópor

3 dl víz

2 ek citromlé

Krém:

3 cs vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő

5 dl rizstej

5 dl Schlagcreme natúr habtejszín

Tetejére

3,5 dl Schlagcreme natúr habtejszín

ízlés szerint édesítő

+ holland kakaópor a szóráshoz

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, összekeverjük. Majd sütőpapírral bélelet tepsibe tesszük, eloszlatjuk. 180 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük. (tűpróba)

A krémhez a pudingot kikeverjük az édesítővel és a rizstejjel, majd sűrűre főzzük, majd belekeverjük a tejszínt.

A megsült és kihűlt piskótára kenjük, majd felverjük a habot, édesítjük,  és rákenjük azt is, majd megszórjuk kakaóporral.

Pár órát hagyjuk, hogy jól lehűljön (legjobb egy éjjlre a hütőbe tenni!)