Hozzávalók:
30 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
12,5 dkg tápióka keményítő
7,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
3 ek édesítő (1:4)
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
4,5 dl kókusztej – langyos
2 ek citromlé
1 cs szalakáli / sütőpor
Krém:
1 l kókusztej / rizstej
10 dkg holland kakaópor
ízlés szerint édesítő
10 dkg Koko kókuszmargarin
17,5 dkg Naturbit barna rizsliszt
2 dl kókusztejszín / rizstejszín
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagot egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a kókusztejet és citromlevet, majd alaposan összedolgozzuk.
Majd hat egyenlő részre osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk (én kb 25×25 ös tepsi méretűre), az a lényeg, hogy vékony legyen a lapunk. Ezeket megsütjük.
Közben a krém alapaynagait kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha meghűltek a lapok és a krém, akkor megtöltjük .. Én alufóliát tettem alá, és amikor kész volt, akkor ráhajtottam. Egy éjjel a hűtőbe érdemes tenni, hogy jól összeálljon.
![46519586-204102183727374-8461843888250814464-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46519586-204102183727374-8461843888250814464-n.jpg)
![46512150-251839145489121-2653901257596469248-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46512150-251839145489121-2653901257596469248-n.jpg)
![46502004-267290990638909-7338215082804903936-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46502004-267290990638909-7338215082804903936-n.jpg)
![46504117-330027557808455-1494301937837801472-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46504117-330027557808455-1494301937837801472-n.jpg)
![46505847-318736152293918-7413269644892438528-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46505847-318736152293918-7413269644892438528-n.jpg)
![46495605-268391010454458-2207165980969271296-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46495605-268391010454458-2207165980969271296-n.jpg)
![46495903-358366321576471-2322678933121662976-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46495903-358366321576471-2322678933121662976-n.jpg)