Hozzávalók:
5 dkg pirított darált szezámmag
5 dkg pirított darált lenmag
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Natutbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Naturbit tápióka keményítő (ITT)
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 dkg útifűmaghéj
2 kk só
1 cs sütőpor
kb 4 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ magok a szóráshoz
+ köles liszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagoat egy tálban jó alaposan elkeverjük , majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, jól kidolgozzuk.
Majd köles lisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk és hajtogatjuk, és ezt ismételjük 4 – szer. Majd b 2 ujjnyira kinyújtjuk és szaggatjuk. Sütőpapíros tespire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd magokkal megszórjuk. 180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.
![47467704-2230768657242796-7070270644646051840-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47467704-2230768657242796-7070270644646051840-n.jpg)
![47579863-1515393091939019-5683548523652448256-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47579863-1515393091939019-5683548523652448256-n.jpg)
![47687023-1998179716969206-77456372223967232-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47687023-1998179716969206-77456372223967232-n.jpg)
![48268824-262546427763522-4988037256498380800-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/48268824-262546427763522-4988037256498380800-n.jpg)
![48270249-2172691653047905-4126852573703438336-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/48270249-2172691653047905-4126852573703438336-n.jpg)
![48344956-475406026318329-731735386400751616-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/48344956-475406026318329-731735386400751616-n.jpg)
![48359359-1408684765933313-3055451060203159552-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/48359359-1408684765933313-3055451060203159552-n.jpg)