Hozzávalók:

35 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

15 dkg tápióka keményítő

1 cs sütőpor

4,5 dkg édesítő (1:4)

3,5 dkg holland kakaópor

2,5 dkg útifűmaghéj

1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

1 ek mézes fűszerkeverék (ITT)

1 l víz

4 ek citromlé

+ 20 dkg szilvalekvár

+ kakaó – édesítő – víz keveréke

+ kókuszreszelék

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a vizet és a citromlevet , majd jó alaposan kikeverjük. Egy nagyobb tepsibe tesszük, amit sütőpapírral kibéleltünk. 180 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, akkor kettévágjuk, majd megkenjük a lekvárral. Majd utána kockákra vágjuk és beleforgatjuk a kakaós keverékbe, majd a kókuszreszelékbe, majd tálaljuk.