Hozzávalók:
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
15 dkg kókuszliszt
2 ek édesítő (1:4)
7 g útifűmaghéj őrlemény
6 gr sütőpor
25 dkg Koko kókuszmargarin
kb 2,3 – 2,4 dl kókusztejszín
+ Hideg Nyalat csokikrém a tölteléknek
+ barna rizsliszt a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat elkeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a margarint, elmorzsoljuk benne, majd a kókusztejszínnel jó összedolgozzuk. Kb 20 percet pihentetjük, majd barn a rizslisztes lapon átdolgozzuk, majd kinyújtjuk és szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, mjad 180 fokon kb 12-15 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, akkor a csokikrémmel összeragasztgatjuk.