Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
6,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
1 cs sütőpor
3 ek édesítő (1:4)
3,5 dl víz
2 ek citromlé
Krém:
1 l kókusztej
3 cs vaníliás pudingpor
12,5 dkg Naturbit barna rizsliszt
ízlés szerint édesítő
2 dl Schlagfix natúr tejszín habnak felverve
1 db narancs reszelt héj
+ 3,5 dl Schlagfix natúr tejszín
Elkészítés:
A piskótához a száraz anyagokat alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan kikeverjük. Szilikon fomrába vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük, majd 180 fokon kb 30-40 perc alatt megsütjük. Hagyjuk teljesen kihúlni.
A krémhez a kókusztejet kikeverjük az édesítővel, barna rizsliszttel és vaníliás pudingporral, majd sűrűre főzzük, belekeverjük a tisztított narancs héját, elkeverjük. Majd hagyjuk teljesen kihűlni. A tejszínhabot felverjük, és a kihűlt pudinghoz keverjük. Majd a piskótát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel. Tetejét is megkenjük vele, majd a habot felverjük és ízesítjük, és díszítjük vele a sütit.