Hozzávalók:
12,5 dkg Naturbit Hajdina liszt (ITT)
2,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
5 dkg Tápióka keményítő
1 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 dkg édesítő (1:4)
4G sütőpor
2,5 dl rizstej
1,5 ek citromlé
+ lekvár a tölteléknek
+ pirított kókuszreszelék
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a rizstejet és a citromlevet, jól összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk és kis kockákat vágunk belőle. Majd ezeket megtöltjük lekvárral, golyókat formázunk belőle, majd forró , lobogó vízben megfőzzük, végül pirított kókuszreszelékbe forgatjuk.
![43131586-471588363340875-5483451138407661568-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/43131586-471588363340875-5483451138407661568-n.jpg)
![42984863-324625871631407-7782295906434416640-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/42984863-324625871631407-7782295906434416640-n.jpg)
![42906830-291663848224658-3087981937072013312-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/42906830-291663848224658-3087981937072013312-n.jpg)
![42834674-273145696864533-8897675187806273536-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/42834674-273145696864533-8897675187806273536-n.jpg)