Hozzávalók:

12,5 dkg Naturbit Hajdina liszt (ITT)

2,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

5 dkg Tápióka keményítő

1 dkg útifűmaghéj

1 dkg útifűmaghéj őrlemény

2 dkg édesítő (1:4)

4G sütőpor

2,5 dl rizstej

1,5 ek citromlé

+ lekvár a tölteléknek

+ pirított kókuszreszelék

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a rizstejet és a citromlevet, jól összedolgozzuk. Majd barna  rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk és kis kockákat vágunk belőle. Majd ezeket megtöltjük lekvárral, golyókat formázunk belőle, majd forró , lobogó vízben megfőzzük, végül pirított kókuszreszelékbe forgatjuk.