Hozzávalók:
1 nagy édesburgonya
1 db cukkini
1 cs Naturbit magyaros fasírtpor (ITT)
5 dkg Orgran easy egg (ITT)
só
Elkészítés:
Az édesburgonyát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk , majd megfőzzük. A cukkinit megmossuk, felkarikázzuk. A fasírtport kikeverjük vízzel, kb 2,5-2,7 dl adjunk hozzá. Ha megfőtt az édesburgonya, akkor elkezdjük rakosgatni egy jénaiba. Édesburgonya, cukkini, a vegán fasírtos krém, és így tovább amíg el nem fogy.
Az orgran easy -t kikeverjük vízzel, majd evvel beborítjuk és kb 20-30 percig sütjük.
Vegán tejföllel tálaljuk.
![44554500-559632727819557-8318577145194479616-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/44554500-559632727819557-8318577145194479616-n.jpg)
![44568884-196047074624886-8047206740472627200-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/44568884-196047074624886-8047206740472627200-n.jpg)
![44583339-309241702995908-5396259862030057472-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/44583339-309241702995908-5396259862030057472-n.jpg)