Hozzávalók:

15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

10 dkg tápióka keményítő

3 ek édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

2,5 dkg Naturbit Mandula liszt

1,5 dkg útifűmaghéj

1 dkg útifűmaghéj őrlemény

kb 3,5 dl víz

2 ek citromlé

+ kb 10 dkg durvára darált dió

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd kikeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, kb 5 percet állni hagyjuk, majd a tetejére tesszük a diót.

180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni, végül hold alakú szaggatóval szaggatjuk, vagy egyszerűen felkockázzuk.