Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
2,5 dkg Naturbit Mandula liszt
1,5 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
kb 3,5 dl víz
2 ek citromlé
+ kb 10 dkg durvára darált dió
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd kikeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, kb 5 percet állni hagyjuk, majd a tetejére tesszük a diót.
180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni, végül hold alakú szaggatóval szaggatjuk, vagy egyszerűen felkockázzuk.
![53738151-321859322016232-6420147754357489664-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/53738151-321859322016232-6420147754357489664-n.jpg)
![53897014-2260821870854629-231492677055545344-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/53897014-2260821870854629-231492677055545344-n.jpg)
![54521534-794013197650268-3893675191431069696-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/54521534-794013197650268-3893675191431069696-n.jpg)
![54523030-530379170701598-531513361205035008-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/54523030-530379170701598-531513361205035008-n.jpg)
![55495930-638809583247954-1811014501282086912-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/55495930-638809583247954-1811014501282086912-n.jpg)