Hozzávalók:

20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

10 dkg tápióka keményítő

10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

1 – 2 kk fahéj

3 ek édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

4 dl víz

30 g útifűmaghéj őrlemény

2 ek citromlé

Töltelék:

kb 10 dkg holland kakaópor – édesítő és rizstejszín keveréke (sűrű masszát kapjunk)

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuka  nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.

Majd két részre szedjük. Kinyújtjuk az egyiket  téglalap alakba, majd megkenjük a kakaós töltelékkel és feltekerjük.

Hosszában kettévágjuk úgy, hogy a tetején egy kis rész megmaradjon. Majd szivet formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajozzuk. Majd a másik tésztával is így járunk el.

180 fokos sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.