Hozzávalók:
10 dkg durvára darált dió
2 db banán – villával összetörve
5 dkg mazsola
5 dkg aszalt eper
3 dkg holland kakaópor
1 cs sütőpor
ízlés szerint édesítő
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
5 dkg tápióka keményítő
1 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
kb 3,2 dl víz
+ olaj a kenéshez (forma)
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszü, majd jó alaposan kikeverjük. Egy őzgerinc formát kiolajozunk vékonyan, majd beleegyengetjük a masszát. 180 fokos sütőben 40-50 perc alatt megsütjük.
![54432988-412608952619841-6160494144973176832-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/54432988-412608952619841-6160494144973176832-n.jpg)
![54518781-2294719224184688-4360488654188052480-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/54518781-2294719224184688-4360488654188052480-n.jpg)
![54519928-2222994784390173-6785202519770398720-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/54519928-2222994784390173-6785202519770398720-n.jpg)
![54524283-2283238211916986-6127374522577321984-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/54524283-2283238211916986-6127374522577321984-n.jpg)
![54800189-493542751177768-372815715482206208-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/54800189-493542751177768-372815715482206208-n.jpg)
![55865048-798494867179670-7203202901819260928-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/55865048-798494867179670-7203202901819260928-n.jpg)