Hozzávalók:

15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

10 dkg Tápióka keményítő

5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

1,5 dkg útifűmaghéj

1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

1cs sütőpor

2 ek vanília aroma

3,5 dl víz

2 ek citromlé

+ kb 5 dkg holland kakaópor + édesítő + rizstejszín kikeverve sűrűre

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan összedolgozzuk. 5-10 percet hagyjuk állni.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, és három részre osztjuk. Az egyiket kinyújtjuk és megkenjük csokoládékrémmel, a másik kettőt pedig kisodorjuk, majd összefonjuk őket.

Szilikon kenyérformába tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.

180 fokos sütőben kb 40-45 perc alatt megsütjük.