Hozzávalók:

10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

10 dkg Tápióka keményítő

7,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

2 dkg útifűmaghéj

1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

1,2 dl víz

2 dl Koko dairy free – natur joghurt

2 ek citromlé

1 cs sütőpor

2,5 kk só

1,5 dkg sörélesztőpehely – gluténmentes

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan összedolgozzuk.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk.  Majd sütőpapíros tepsire tesszük.

Én a széleibe növényi sajtot tettem, majd növényi joghurtos alapot alulra és zöldségeket ré, majd növényi sajtot.

Kb 30 perc alatt megsütöttem 180 fokon.