Hozzávalók:
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
7,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
1,2 dl víz
2 dl Koko dairy free – natur joghurt
2 ek citromlé
1 cs sütőpor
2,5 kk só
1,5 dkg sörélesztőpehely – gluténmentes
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan összedolgozzuk.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk. Majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Én a széleibe növényi sajtot tettem, majd növényi joghurtos alapot alulra és zöldségeket ré, majd növényi sajtot.
Kb 30 perc alatt megsütöttem 180 fokon.