Hozzávalók:
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
7,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
1,2 dl víz
2 dl Koko dairy free – natur joghurt
2 ek citromlé
1 cs sütőpor
2,5 kk só
1,5 dkg sörélesztőpehely – gluténmentes
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan összedolgozzuk.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk. Majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Én a széleibe növényi sajtot tettem, majd növényi joghurtos alapot alulra és zöldségeket ré, majd növényi sajtot.
Kb 30 perc alatt megsütöttem 180 fokon.
![42752043-281362672504032-6263297404133441536-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42752043-281362672504032-6263297404133441536-n.jpg)
![42756620-237250150288728-1392539705735643136-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42756620-237250150288728-1392539705735643136-n.jpg)
![42794253-306009940198799-7478094788881809408-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42794253-306009940198799-7478094788881809408-n.jpg)
![42830089-975837512607850-889241767109459968-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42830089-975837512607850-889241767109459968-n.jpg)
![42843245-1177870659043570-7304932883011993600-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42843245-1177870659043570-7304932883011993600-n.jpg)
![42853821-158871431711010-7497191901401972736-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42853821-158871431711010-7497191901401972736-n.jpg)
![42870041-298436624083791-7975618363021852672-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42870041-298436624083791-7975618363021852672-n.jpg)
![42887270-106651686919293-8341407516302770176-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/42887270-106651686919293-8341407516302770176-n.jpg)