Hozzávalók:
12,5 dkg Naturbit Barna rizsliszt (ITT)
5 dkg tápióka keményítő
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
6 dkg útifűmaghéj
1,5 ek édesítő (1:4)
1 ek citromlé
5 gr sütőpor
1 dl rizstejszín
3,5 dl víz
+ 10 dkg olvasztott csoki + kakaópor + rizstejszín + édesítő keveréke – sűrű legyen
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy tálban jó alaposan összedolgozzuk, majd két részre szedjük. Mind a kettőt kinyújtjuk hosszúkás alakba, majd megkenjük a kakaós . csokis krémmel. Feltekerjük, majd összefonjuk a kettőt. Szilikon kenyérformába tesszük, lekenjük vékonyan olajjal, majd 180 fokon kb 40-50 perc alatt megsütjük.
![dscn8739](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/dscn8739.jpg)
![dscn8740](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/dscn8740.jpg)
![dscn8741](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/dscn8741.jpg)
![dscn8742](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/dscn8742.jpg)
![dscn8743](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/dscn8743.jpg)
![dscn8744](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/dscn8744.jpg)