Hozzávalók:
1 doboz csicseriborsó
35 dkg laska gomba
35 dkg spenót
só
curry
petrezselyem
szárított metélő hagyma
3 ek olaj
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk,megmossuk, majd szétszedjük. Olajon megforgatjuk, megpirítjuk, majd letakarva pároljuk. Majd hozzáadjuk a csicseriborsót és a fűszereket, majd rátesszük a sepnótot, elkeverjük, majd lefedve puhára főzzük.
![40953821-295407914390054-9220077968737435648-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/40953821-295407914390054-9220077968737435648-n.jpg)
![40978464-324265728326965-5697532142599274496-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/40978464-324265728326965-5697532142599274496-n.jpg)
![41033736-235911550414080-7291845786948599808-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/41033736-235911550414080-7291845786948599808-n.jpg)
![41205221-510650026065087-7453069328708009984-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/41205221-510650026065087-7453069328708009984-n.jpg)