Hozzávalók:
40 dkg vöröslencse
só
2 dl rizstejszín
ízlés szerint fűszerek
Elkészítés:
A vöröslencsét alaposan átmossuk, majd puhára főzzük. Botmixerrel pépestítjük, fűszerezzük, sózzuk, majd hozzáadjuk a rizstejszínt és elkeverjük.
Majd tálalható.
![53628810-597491637391346-1925216195624042496-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/53628810-597491637391346-1925216195624042496-n.jpg)
![54728253-388667618625618-1541731820033277952-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/54728253-388667618625618-1541731820033277952-n.jpg)
![55646536-1170728603095300-1286595713085472768-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/55646536-1170728603095300-1286595713085472768-n.jpg)