Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg quinoa liszt
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 ek édesítő (1:4)
2 ek citromlé
4 dl víz
Töltelék:
15 dkg holland kakakópor rizstejszínnel és ízlés szerint édesítővel kikeverve
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, aaposan összedolgozzuk.
Majd 5-10 percet pihentetjük.
Utána barna rizslisztes lapon kinyjtjuk, majd megkenjük az előzőleg kikevert töltelékkel.
Feltekerjük és felvagdossuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.
![67808144-735593066874689-8592330311872806912-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/67808144-735593066874689-8592330311872806912-n.jpg)
![67828551-386300855362807-8267221671480393728-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/67828551-386300855362807-8267221671480393728-n.jpg)
![67909155-628032801039531-7048334975355060224-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/67909155-628032801039531-7048334975355060224-n.jpg)
![68460254-656570414856181-6821729593125240832-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68460254-656570414856181-6821729593125240832-n.jpg)
![68494022-463066660944397-6018358348410257408-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68494022-463066660944397-6018358348410257408-n.jpg)
![68508031-2373139539590724-2978049070855094272-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68508031-2373139539590724-2978049070855094272-n.jpg)