Hozzávalók:

15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

5 dkg Naturbit köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

5 dkg quinoa liszt

2 dkg útifűmaghéj

2 dkg útifűmaghéj őrlemény

2 ek édesítő (1:4)

2 ek citromlé

4 dl víz

Töltelék:

15 dkg holland kakakópor rizstejszínnel és ízlés szerint édesítővel kikeverve

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, aaposan összedolgozzuk.

Majd 5-10 percet pihentetjük.

Utána barna rizslisztes lapon kinyjtjuk, majd megkenjük az előzőleg kikevert töltelékkel.

Feltekerjük és felvagdossuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonyan lekenjük.

180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.