Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt
5 dkg Édes Prémium quinoa liszt
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
1,5 dkg útifűmaghéj
3 dkg holland kakaópor
3 ek citromlé
2,75 dl víz
+ 20 dkg Fagyasztott vegyes piros gyümölcs
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet és alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral kibélelt formába tesszük, majd rátesszük a gyümölcsöt.
180 fokon kb 30-40 perc alatt megsütjük.
![68538829-767840383667039-8403154294022340608-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68538829-767840383667039-8403154294022340608-n.jpg)
![68640887-2157943747839502-3942997247238602752-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68640887-2157943747839502-3942997247238602752-n.jpg)
![68664075-369825377028289-7144979096794038272-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68664075-369825377028289-7144979096794038272-n.jpg)
![68675525-2392653144394642-3086447169163493376-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68675525-2392653144394642-3086447169163493376-n.jpg)
![68942840-1059862170891262-4163521423928721408-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/68942840-1059862170891262-4163521423928721408-n.jpg)
![69148598-413284239392607-7590962951712931840-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/03/69148598-413284239392607-7590962951712931840-n.jpg)