Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg quinoa liszt
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 ek édesítő (1:4)
2 ek citromlé
4 dl víz
Töltelék:
15 dkg holland kakakópor rizstejszínnel és ízlés szerint édesítővel kikeverve
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, aaposan összedolgozzuk.
Majd 5-10 percet pihentetjük.
Utána barna rizslisztes lapon kinyjtjuk, majd megkenjük az előzőleg kikevert töltelékkel.
Feltekerjük és felvagdossuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.