Hozzávalók:
Piskóta:
5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
4 dkg Naturbit köles liszt
2 dkg tápióka keményítő
0,5 dkg útifűmaghéj
0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
2 dkg holland kakaópor
1 cs sütőpor
3 ek édesítő (1:4)
1,5 dl kókusztej
2 ek citromlé
+ 1,5 dl Schlagfix natúr növényi tejszín
+ 2 ek rumaroma
+ 10 dkg olvasztott mentes csokoládé ( Mester diabetikus étbevonó)
+ kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait kikeverjük, majd 180 fokos sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.
Ha megsült, és kihűlt, akkor összemorzsoljuk, majd a kókuszreszeléken kívül az összes többi alapanyaggal együtt összegyúrjuk.
Majd golyókat formázunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk.
![68719850-2391550737837998-7311616882916720640-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/68719850-2391550737837998-7311616882916720640-n.jpg)
![68871180-896957043997605-548903275764645888-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/68871180-896957043997605-548903275764645888-n.jpg)
![68935588-330032564382755-6490854413677101056-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/68935588-330032564382755-6490854413677101056-n.jpg)
![68993910-399474930921505-6611290884409393152-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/68993910-399474930921505-6611290884409393152-n.jpg)