Hozzávalók:
10 dkg Bake Free linzer keverék
15 dkg Bake Free Kelt tészta lisztkeverék
2 ek édesítő (1:4)
2 dl Bio Bridge vaníliás rizsital
8 db alma (reszelve)
1 kk fahéj
2 kk rumaroma
+ Bio Bridge rizstejszín a kenéshez
Elkészítés:
A liszteket , édesítőt elkeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a rizsitalt. Jó alaposan összedolgozzuk.
Majd két részre osztjuk. Egyiket kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Az almát beízesítjük, levét kinyomkodjuk, majd a tésztára tesszük. Majd kinyújtjuk a másik lapot is , majd ráhelyezzük az almás rétegre.
Tetejét rizstejszínnel lekenjük, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
![101188317-1189795971368136-6079353914874920960-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/101188317-1189795971368136-6079353914874920960-n.jpg)
![116491691-997638370687523-1476915721631474157-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/116491691-997638370687523-1476915721631474157-n.jpg)
![116698012-721340735078443-5926275081718184070-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/116698012-721340735078443-5926275081718184070-n.jpg)
![116792031-730425824417749-8640093144919795891-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/116792031-730425824417749-8640093144919795891-n.jpg)
![116794514-510218069764530-4621494516063928634-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/116794514-510218069764530-4621494516063928634-n.jpg)
![116798791-304607164304698-1626213733919538897-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/116798791-304607164304698-1626213733919538897-n.jpg)
![116863853-2660206070858994-187644473707356316-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/116863853-2660206070858994-187644473707356316-n.jpg)
![116872311-719769035265756-6797169656887223190-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/07/116872311-719769035265756-6797169656887223190-n.jpg)