Hozzávalók:
20 dkg Bake free piskóta liszt
1,5 dkg édesítő
1 ek rumaroma
30 dkg magozott szilva
fahéj
2,25 dl víz
+ tetejére szilvalekvárral elkevert olvasztott mentes csoki
Elkészítés:
Az összes alapanyagot jó alaposan kikeverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük ( 18×14).
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük, majd a tetejét még forrón lekenjük a lekváros csokikrémmel.
![119584909-1350657515279413-5786148815285154726-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/09/119584909-1350657515279413-5786148815285154726-n.jpg)
![119576916-1216424125399188-1894900327254036948-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/09/119576916-1216424125399188-1894900327254036948-n.jpg)
![119540310-1468836913300292-8771320944667910688-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/09/119540310-1468836913300292-8771320944667910688-n.jpg)
![119518682-778900062909465-1162953020296579413-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/09/119518682-778900062909465-1162953020296579413-n.jpg)
![119517045-1223352684706069-7365137393459277034-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/09/119517045-1223352684706069-7365137393459277034-n.jpg)
![119513383-990917031379639-2937950124626927621-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/09/119513383-990917031379639-2937950124626927621-n.jpg)