Hozzávalók:
32,5 dkg Bake free fánk – lángos lisztkeverék
10 g só
3,4 dl víz
+ 20 dkg Violife görög sajt
+ 10 dkg Violife cheedar sajt
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan összedolgozzuk.
Majd 4 részre osztjuk.
Téglalap formára kinyújtjuk, majd az egyik széléhez teszünk a sajtokból.
Két szélét behatjuk, majd feltekerjük. (Érdemes fogpiszkálóval átszúrni , hogy ne jöjjön szét ).
Forró olajban aranybarnára sütjük.
![123139354-2049276215207599-8316244131319600195-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/123139354-2049276215207599-8316244131319600195-n.jpg)
![123245015-423534415709153-2795029768900063021-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/123245015-423534415709153-2795029768900063021-n.jpg)
![123202306-654275851888687-4570185996540793607-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/123202306-654275851888687-4570185996540793607-n.jpg)
![123103980-673046333328259-7835309830061130593-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/123103980-673046333328259-7835309830061130593-n.jpg)
![123135727-275037827160046-850909607540440971-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/123135727-275037827160046-850909607540440971-n.jpg)
A Bake Free lángos – fánk lisztkeveréket itt tudjátok beszerezni:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/