Hozzávalók:

1 cs Éden Prémium Zöldborsó tészta

2 db tv paprika

1 db kaliforniai paprika

6 fej gomba

1 doboz konzerv kukorica

2 dl rizstejszín

2 ek olaj

10 dkg reszelt növényi sajt

+ 10 dkg reszelt növényi sajt

Elkészítés:

A gombákat megpucoljuk és a paprikákkal együtt megmossuk, majd feldaraboljuk.

Az olajon megpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a kukoricát, majd felöntjük a rizstejszínnel, hagyjuk, hogy puhára föjjön, majd a reszelt sajtot beletettük. Kb. 4-5 percig kevergetve hagyjuk, hogy a sajt megolvadjon benne.

A tésztát kifőzzük, majd a zöldséges – tejszínes – sajtos szósszal összekeverjük.

Jénai tálba tesszük, tetejét sajttal szórjuk, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.