Hozzávalók:
1 cs Éden Prémium Zöldborsó tészta
2 db tv paprika
1 db kaliforniai paprika
6 fej gomba
1 doboz konzerv kukorica
2 dl rizstejszín
2 ek olaj
só
10 dkg reszelt növényi sajt
+ 10 dkg reszelt növényi sajt
Elkészítés:
A gombákat megpucoljuk és a paprikákkal együtt megmossuk, majd feldaraboljuk.
Az olajon megpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a kukoricát, majd felöntjük a rizstejszínnel, hagyjuk, hogy puhára föjjön, majd a reszelt sajtot beletettük. Kb. 4-5 percig kevergetve hagyjuk, hogy a sajt megolvadjon benne.
A tésztát kifőzzük, majd a zöldséges – tejszínes – sajtos szósszal összekeverjük.
Jénai tálba tesszük, tetejét sajttal szórjuk, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
![122993437-360949752011684-4440276469512044918-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/122993437-360949752011684-4440276469512044918-n.jpg)
![122905504-2825875504324778-8831025598543526629-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/122905504-2825875504324778-8831025598543526629-n.jpg)
![122892488-919474875127250-1588239156019395465-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/122892488-919474875127250-1588239156019395465-n.jpg)
![122621655-796754031169413-5947574401786959791-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/122621655-796754031169413-5947574401786959791-n.jpg)
Éden Prémium zöldborsó tészta ITT:
https://edenpremium.hu/termek/easy-pasta-feherjeben-gazdag-zoldborsos-200-g/