Hozzávalók:

1 cs Éden Prémium Vörös lencse tészta

1 fél fej kelkáposzta

2 ek Bake Free falafel (köleses) lisztkeverék

2 dl víz

20 dkg reszelt növényi sajt (Violife)

2 dl rizstejszín

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük.

A kelkáposztát megmossuk, levelekre szedjük, majd megfőzzük.

A falafel keveréket kikeverjük a sóval és vízzel.

Majd egy jénai tálat nagyon vékonyan kikenünk olajjal.

Alulra tesszük a káposztát, rátesszük a kifőtt tésztát, majd a falafel keveréket, a rizstejszínnel leöntjük, majd megszórjuk a reszelt növényi sajttal.

180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Bake free falafel lisztkeverék:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-1001-falafel-fasirt-keverek-koleses-1000g/

Éden Prémium vöröslencse tészta itt:

https://edenpremium.hu/termek/easy-pasta-feherjeben-gazdag-voroslencses-200-g/