Hozzávalók:
10 dkg Éden Prémium borsófehérje kocka
3 dl víz
só
pirospaprika
bors
2-3 babérlevél
őrölt fűszerkömény
gluténmentes ételízesítő
2 db tv paprika (aki eheti a hagymát annak 1 fej hagyma)
1 kg savanyú káposzta
3 ek olaj
Elkészítés:
A borsófehérje kockát beáztatjuk a 3 dl meleg vízbe.
A paprikát megmossuk apróra vágjuk (itt hagyma, annak aki fogyaszthatja).
A paprikát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a fűszereket, sót, babérlevelet, összekeverjük.
Majd hozzáadjuk a borsófehérjét, elkeverjük.
Majd hozzáadjuk az előzőleg jól átmosott káposztát, összekeverjük és felöntjük vízzel, majd készre főzzük.
Éden Prémium borsó protein itt:
https://edenpremium.hu/termek/borsofeherje-kocka-100g/