Hozzávalók:
75 dkg Mester család házi kenyérliszt
10 dkg köles liszt
10 dkg barna rizsliszt
2 cs porélesztő
só
8,75 dl víz
4 ek olaj
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és alaposan összedolgozzuk.
Majd hozzáadjuk az olajat és addig gyúrjuk, míg a tál falától el nem válik a tészta.
Sütőpapírral bélelt kenyérformába tesszük , majd olajjal vékonyan lekenjük, tetejét bevagdossuk.
50 percet 50 fokon kelesztjük, majd 180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
![163654958-169732904874500-4475588220266683875-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/03/163654958-169732904874500-4475588220266683875-n.jpg)
![164629611-734601727253312-2418746049300425921-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/03/164629611-734601727253312-2418746049300425921-n.jpg)
![163632994-786907338931383-4327374556100299060-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/03/163632994-786907338931383-4327374556100299060-n.jpg)
![163627747-1823094264506585-2334931822721666967-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/03/163627747-1823094264506585-2334931822721666967-n.jpg)
![163528897-829902300932421-9176038912987561336-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/03/163528897-829902300932421-9176038912987561336-n.jpg)