Hozzávalók:

Piskóta:

20 dkg barna rizsliszt

10 dkg tápióka keményítő

10 dkg köles liszt

3 dkg útifűmaghéj

1 tábla Health Market  Milkless Delight kókusztejes csokoládé (glutén és cukormentes) – olvasztva

2,5 dkg holland kakaópor

1 cs sütőpor

5 dl víz

2 ek citromlé

4 ek édesítő (1:4)

Krém:

2 tábla  Health Market  Milkless Delight kókusztejes csokoládé (glutén és cukormentes) – olvasztva

1 üveg Health Market mandulakrém (glutén,cukormentes,vegán)

Elkészítés:

A piskótához a száraz anyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit, vizet és citromlevet. Alaposan kikeverjük, majd egy 18 cm – es torta formába tesszük.

180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.

A krémhez a csokit és a mandulakrémet kikeverjük (ízlés szerint édesíthetjük még).

Ha meghűlt a piskóta, ketté (aki akarja 3-ba is vághatja), majd megkenjük a krémmel a lapokat, egymásba tesszük, és a maradék krémmel bevonjuk.

Health Market csokoládé és mandulakrém itt:

https://www.diszkontdieta.hu/health-market-termekek