Hozzávalók:
0,5 kg gomba
1 db tv paprika (aki fogyaszthat hagymát, azt használja)
só
pirospaprika
bors
sómentes – gluténmentes ételízesítő
5 dl növényi joghurt
2 ek olaj
1 cs Wise Food Quinoa tészta
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk, megmossuk, összevágjuk.
A paprikát megmossuk, majd apróra vágjuk.
Olajon a paprikát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, összekeverjük, majd hozzáadjuk a gombát.
Jól összekeverjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Ha a gomba megpuhult, akkor felöntjük a növényi joghurttal, jól összekeverjük, kb. 5-10 percig főzzük még.
A tésztát kifőzzük, majd tálaljuk.
Wise Food quinoa tészta itt:
![169247302-823674381568957-97381624752719211-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/04/169247302-823674381568957-97381624752719211-n.jpg)
![169123182-741685803216707-7523746637605517514-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/04/169123182-741685803216707-7523746637605517514-n.jpg)
![169080052-156239933043889-1063151184497736696-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/04/169080052-156239933043889-1063151184497736696-n.jpg)
![169065477-461523488498161-6239938515481425946-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/04/169065477-461523488498161-6239938515481425946-n.jpg)
![169061645-275345344186912-2817094634233155703-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/04/169061645-275345344186912-2817094634233155703-n.jpg)