Hozzávalók:
43,5 dkg Bake Free házi kenyérliszt
1,5 dkg sörélesztőpehely – gluténmentes
só
4 dl víz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.
Majd egy kenyérformát kiolajozunk vékonyan és beletesszük a tésztát.
Tetejét vékonyan olajozzuk, majd bevagdossuk.
180 fokon kb. 50 percet sütjük, majd kivesszük a formából és még kb. 10-15 percet sütjük.
Bake Free házi kenyérliszt itt:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-hazi-kenyer-lisztkeverek-1000g/
![223516276-580697839767367-3438116908310957216-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/223516276-580697839767367-3438116908310957216-n.jpg)
![226318499-195347109137965-6082399266325415496-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/226318499-195347109137965-6082399266325415496-n.jpg)
![227663084-932442450645109-2847483162094319966-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/227663084-932442450645109-2847483162094319966-n.jpg)
![228239402-1023297795146256-62621891837836749-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/228239402-1023297795146256-62621891837836749-n.jpg)