Hozzávalók:
35 dkg főtt , áttört burgonya
1-2 kk só
0,5 cs sütőpor
3 g útifűmaghéj
10 g gluténmentes sörélesztőpehely
30 dkg Mester házi kenyérliszt
3,2 dl víz
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A burgonyához adjuk a száraz alapanyagokat, majd jól eldolgozzuk.
Hozzáadjuk a vizet és összedolgozzuk vele.
Majd 10 percet pihentetjük.
6-8 részre osztjuk.
Majd kezünk segítségével kilapítgatjuk és forró olajban kisütjük.
Mester család termékek itt:
www.mestercsalad.hu
![257360918-593739555230815-5091992406255445905-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/257360918-593739555230815-5091992406255445905-n.jpg)
![256825059-181371177535873-1279139752736447699-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/256825059-181371177535873-1279139752736447699-n.jpg)
![256140997-911836186385122-6657444024789047913-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/256140997-911836186385122-6657444024789047913-n.jpg)
![255650100-175194184828473-7359132899770413343-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/255650100-175194184828473-7359132899770413343-n.jpg)
![255454090-422741966047019-6950576564403566505-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/255454090-422741966047019-6950576564403566505-n.jpg)
![255163615-3161461767417387-4915146120781914991-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/255163615-3161461767417387-4915146120781914991-n.jpg)
![253767753-189577856699364-164591967705005405-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/253767753-189577856699364-164591967705005405-n.jpg)