Hozzávalók:

Tészta:

1 cs Éléskamra lángos – zsebes pita lisztkeverék

15 dkg Frunchy eritrit

1,5 dkg Frunchy útifűmaghéj

3,2 dl víz

Töltelék:

20 dkg datolya (ezt előző nap áztassuk be)

15 dkg natúr kesudiókrém

2-3 ek növényi tejszín

+ olaj a sütéshez

+ porédesítő a szóráshoz

Elkészítés:

A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.

A krém alapanyagait botmixerrel pépesítjük.

A tésztát kinyújtjuk, majd 7 kockára vágjuk.

A krémet elosztjuk a lapokon, majd mindegyik lap két oldalsó szélét behajtjuk, majd feltekerjük.

Forró olajban kisütjük aranybarnára, majd porédesítővel megszórjuk.

A termékeket a MamaVita webáruházból szereztem be KATT IDE