Hozzávalók:
45 dkg Mester család süteményliszt
1 cs sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
2 ek útifűmaghéj
kb 4,5-5 dl víz
2 ek vanília aroma
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó
20 dkg áfonya
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük.
Beletördeljük a csokit, majd az áfonyát tesszük bele, elkeverjük.
Majd a víz és vanília aroma jön, alaposan kikeverjük.
Egy kuglóf formát vékonyan kiolajozunk, majd a masszát beletesszük.
180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
![280351984-1408447619567113-2289351613935754572-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/280351984-1408447619567113-2289351613935754572-n.jpg)
![280256131-526661255625458-5974774026946537760-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/280256131-526661255625458-5974774026946537760-n.jpg)
![279994098-1049666985627433-3830895979996142157-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/279994098-1049666985627433-3830895979996142157-n.jpg)
![279972191-530340075259644-2220298760537903404-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/279972191-530340075259644-2220298760537903404-n.jpg)
![279692273-671416753952872-5195220845100144362-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/279692273-671416753952872-5195220845100144362-n.jpg)