Hozzávalók:
1,5 dl növényi tejszín – felverhető – natúr
ízlés szerint édesítő
1,5 dl növényi tej
10 dkg Naturharmonia Bio buddha tál – csoki csoda
1 kk Naturharmonia Macaccino original
+ Naturharmonia bio csoki chips – díszítésnek
Elkészítés:
A tejszínt az édesítővel kemény habbá verjük.
A buddha tál – csoki csodát a növényi tejjel kikeverjük.
Majd egy kehely aljára a hab fele jön, ezt megszórjuk Macaccino porral, majd a kikevert csokis buddha tál, majd a maradék tejszínnel díszítjük és csoki chipssel megszórjuk.
![284016814-753070832363734-1577110811641984517-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/284016814-753070832363734-1577110811641984517-n.jpg)
![284288137-1063601314561132-1813342469954526527-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/284288137-1063601314561132-1813342469954526527-n.jpg)
![284411571-741193220368450-6366613011471524940-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/284411571-741193220368450-6366613011471524940-n.jpg)
![284669195-5270909856327287-5740911870186638028-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/284669195-5270909856327287-5740911870186638028-n.jpg)