Hozzávalók:

30 dkg Mester család süteményliszt

20 dkg margarin

4 dkg édesítő

4-5 ek növényi tej

Töltelék:

50 dkg Fekete cseresznye (nekem fagyasztott volt ) -ezt kiengedjük

Ízlés szerint édesítő

2 ek útifűmaghéj

2 ek citromlé

2 ek fahéj

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit egy tálban összedolgozzuk.

A töltelékhez az alapanyagokat elkeverjük ( érdemes a cseresznye levét leönteni róla, amit kiengedett).

Egy 18×18 – as formába sütőpapírt teszünk, majd a tészta felét beleegyengetjük.

Rárakjuk a tölteléket, majd a tészta másik felét rámorzsoljuk.

180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

A Mester család termékeket itt találjátok – KATT IDE