Hozzávalók:
2 db alma – megmosva – reszelve
ízlés szerint édesítő
20 dkg Mester diabetikus étbevonó – olvasztva
30 dkg Mester család süteményliszt
6 g sütőpor
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük, alaposan kikeverjük, majd egy 18×18-as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
180 fokon kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
![287133241-1156750488512316-1511336386656092572-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/287133241-1156750488512316-1511336386656092572-n.jpg)
![286964393-749230106265037-1315768683190874900-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/286964393-749230106265037-1315768683190874900-n.jpg)
![286852418-5306321632761522-8279095515401036779-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/286852418-5306321632761522-8279095515401036779-n.jpg)