Hozzávalók:
35 dkg Bake free piskóta – muffin lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4 dkg édesítő (1:4) – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 ek vanília aroma
4,5 dl növényi tej – KATT IDE – ITT TALÁLOD
+ 2 db alma
+ 2 ek rumarom
+ édesítő
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, majd vékony cikkekre vágjuk.
Egy tálba tesszük, hozzáadunk ízlés szerint édesítőt és a rumaromát, elkeverjük vele.
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kikeverjük.
Majd egy 18 cm – es tortaformát vékonyan kiolajozunk, majd a piskóta tészta harmadát beletesszük, majd erre jön az almaszeletek egy harmada, majd ismét piskóta tészta, elegyengetjük, majd az alma szeletek, végül a maradék piskóta tészta, és a tetejére a maradék almaszeletek.
180 fokos sütőben kb. 50 perc alatt megsütjük. (tűpróba!)
Az alapanyagokat a Kamrashop.hu webáruházból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD
![312461064-806041157339142-8131841563582636138-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/10/312461064-806041157339142-8131841563582636138-n.jpg)
![312355480-430948392445915-997648406558664370-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/10/312355480-430948392445915-997648406558664370-n.jpg)
![312344518-507396504621661-817225808262592801-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/10/312344518-507396504621661-817225808262592801-n.jpg)
![312274583-810685070267336-2175563998132338057-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/10/312274583-810685070267336-2175563998132338057-n.jpg)
![311431288-685888272968799-1722464187940077454-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/10/311431288-685888272968799-1722464187940077454-n.jpg)
![311134665-3277714652476189-7164601629235940678-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/10/311134665-3277714652476189-7164601629235940678-n.jpg)
![310372168-649115620174566-7173197469464398035-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/10/310372168-649115620174566-7173197469464398035-n.jpg)